OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

POGUM 2019/2020
Projekt POGUM v šolskem letu 2019/2020

Letošnje šolsko leto je bilo za vse zaposlene v šolstvu nekaj posebnega, drugačnega in nevsakdanjega. Zaradi prisotnega virusa smo se čez noč prilagodili novim okoliščinam, ki so od nas zahtevale številne prilagoditve, razmisleke in nove oblike dela v tako imenovanih navideznih razredih. Uspešno smo se spopadali s številnimi ovirami oziroma izzivi in tako v šolsko delo uvedli nove metode in oblike dela. Te so rezultat našega sodelovanja, medsebojne podpore, strokovnega znanja in izpopolnjevanja ter želje po uspešnem poučevanju.

Več ...
 
Bodi dober, bodi kul

V letošnjem šolskem letu smo se kot šola vključili v projekt Bodi dober, bodi kul. Projekt združuje in povezuje pomembno sporočilo, saj ozavešča mlade, da smo s svojimi dejanji vzorniki vsi, ne glede na to, ali si to želimo ali ne. Pri tem pa lahko sami izbiramo, kakšni vzorniki želimo biti.

Več ...
 
Medpredmetno povezovanje (SLO, TJA, LUM): Pravljična hišica za miško Minko

21. 11. 2019 so imeli učenci 2. a-razreda skupno učno uro pri SLO in TJA. Učenci so sodelovali pri načrtovanju učnih ur (tudi za LUM).

Več ...
 
Prijazen dan

Ob mednarodnem dnevu prijaznosti smo bili še prijaznejši drug do drugega kot običajno.

V dopoldanskem času smo zalivali rože po šoli, šolo okrasili s spodbudnimi besedami, prvošolcem so starejši učenci podarili kazalke za spodbudo k branju, učenci na razredni stopnji so izdelali igre, ki so jih podarili starejšim ali mlajšim učencem ...

 

Več ...
 
Dan jezikov

Ob evropskem dnevu jezikov (26. september) smo se s tretješolci udeležili festivala jezikov z naslovom Mali jezikovni mozaik v Kinu Bežigrad v organizaciji zavoda za varstvo kulturne dediščine Etnika.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava