OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Zasaditev jablan v trajni spomin na EP v rokometu za ženske
Petek, 11 November 2022 15:00

V četrtek, 10. 11. 2022, smo na šoli v znak podpore evropskemu rokometnemu prvenstvu za ženske priredili poseben dogodek. Na travnatih površina šole smo zasadili 16 sadik jablane – kot 16 reprezentanc in jim dodali lesene tablice z zastavami reprezentanc. Slavnostnega dogodka so se udeležili gospod župan Zoran Janković, predsednik RZS gospod Franjo Bobinac, vodja Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje gospa Marija Fabčič in ambasadorji prvenstva.

 

Otroški in mlajši mladinski pevski zbor sta zapela skladbi Moj prijatelj Piki Jakob in Nikoli slabe volje ter nam s svojim čudovitim petjem privabila nasmeh na ustnice kljub turobnemu in deževnemu vremenu. Po uradnih govorih je mlada rokometašica tretješolka gospoda župana pospremila do zelenice pred šolo, kjer je zasadil še zadnjo jablano v podporo slovenski reprezentanci. Sam je rekel, da je dež naročil, da bo sadika lepo rasla.

 

Naše pozitivne misli so se očitno prenesle na naše rokometašice, saj so zvečer zmagale pomembno tekmo proti Hrvaški. Čestitke! Prireditve se je udeležil tudi gospod Jože Mermal, predsednik upravnega odbora družbe BTC d. d., ki je vsem učencem šole obljubil športni dan v Atlantisu. Torej v naslednjih tednih nas čaka moker športni dan, juhuuuuu!

 

Nekaj fotografij si lahko ogledate v GALERIJI.

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava