OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

DOBRODOŠLI NA OŠ MIRANA JARCA

Sreča je srečati prave ljudi,

ki v tebi pustijo dobre sledi.

(Tone Pavček)

Naravoslovni tabor četrtošolcev
Torek, 10 Januar 2023 08:36

Ponedeljek

Na deževni ponedeljek smo se pripeljali iz Ljubljane ter se namestili v dom. Popoldne smo šli na kratek obisk v Avstrijo in raziskovali zemljevid in okolico Kozjaka.

 

Torek

Danes je skupina 4. a skrtačila in jahala islandske konje, popoldne pa so se spremenili v mlade vremenoslovce (raziskovali vremenske pojave). 4. b je raziskoval gozd in si na prostem izdelal svoje bivake iz naravnih materialov.

 

Sreda

Učenci so se danes preizkusili v lokostrelstvu, zakurili svoje ognjišče, na njem spekli kruhove twisterje, se igrali različne igre, kjer je bilo treba dobro sodelovati, šli na Žavcarjev vrh in zvečer raziskovali zvezde.

 

Četrtek

Tudi 4. b se je preizkusil v krtačenju in jahanju islandskih konjev in v vlogi mladega vremenoslovca. 4. a pa je raziskoval gozd, izkusil igro prehranjevalne verige in se naučil narediti bivake v naravi.

 

Spoštovani starši!

Še pred vrnitvijo učencev s tabora, pa so nam iz CŠOD Škorpijon poslali pohvalo, ki nas je zelo razveselila. Zapisali so: "Učenci so bili več kot čudoviti: prijazni, spoštljivi ter pripravljeni sodelovati v vseh aktivnostih... Takšnih učencev si samo želimo." Za sodelovanje so se zahvalili tudi učiteljicam Adrijani, Mariji, Niki in Tonji, ki so učence spremljale.

 

Fotografije si lahko ogledate v GALERIJI.

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava