OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Naravoslovni tabor za 9. razred, CŠOD Planinka
Ponedeljek, 22 November 2021 21:28

Četrtek, 25. 11. 2021

 

Zadnji večer zadnjega tabora v zadnjem razredu osnovne šole smo zaključili z diskom. Pred tem smo se sprehodili do Framskega slapu Skalca in Mariborske koče. Še pred tem so se še zadnje skupine pomerile v "bejžbolu", premagovale pustolovski park, se orientirale in občudovale raznolikost šumečih pohorskih listov ter vonjale mogočne duglazije (pogooglajte Smile). Za zjutraj pa že veste ...

 

Domov prihajamo polni vtisov. Vam poročamo o pohorskih Jagodah in Žmigovcih Wink.

 

Pošiljamo vam lepe pozdrave.

Devetošolci in učiteljice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sreda, 24. 11. 2021

 

Narava se počasi pripravlja na zimo. Jutranje sonce je posijalo na slano in zaledenele luže. Vedeli smo, da nas čaka čudovit dan. Vreme je bilo idealno za aktivnosti na prostem. Preizkusili smo pustolovski park, se urili v orientaciji, igrali skupinske igre in se zadihali na "bejžbolu". Po kosilu je ena skupina spoznavala živali v gozdu, druga skupina pa je gradila bivake. Večer je ponovno minil v znamenju miselnih in družabnih iger.

 

Pošiljamo vam lepe pozdrave.

Devetošolci in učiteljice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torek, 23. 11. 2021

 

Ker so otroci "hitro in pridno zaspali", smo za jutranjo telovadbo naročile sonce. Dopoldne so jezo sproščali z "bejžbolom", se urili v orientaciji, plezali in se sprehodili po gozdni učni poti. Popoldne smo postavljali bivake in opazovali zvezde. Večer je potekal v znamenju miselnih in družabnih iger.

 

Pošiljamo vam lepe pozdrave.

Devetošolci in učiteljice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponedeljek, 22. 11. 2021


Po uspešno prestanem samotestiranju smo šli v tri krasne ;) Za podrobnejše informacije priporočamo, da se pri učencih pozanimate glede domačega branja. Do poznega popoldneva smo bili res v treh krasnih, saj je bila megla tako gosta, da bi jo lahko rezal s škarjami. Po kosilu se je ena skupina posvetila astronomiji, druga pa se je pogrela ob tabornem ognju. Za boljši spanec smo dan zaključili z večernim pohodom.

 

Pošiljamo vam lepe pozdrave.

Devetošolci in učiteljice

 

 

 

 

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava