OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Naravoslovni tabor za 7. razred
Torek, 01 Oktober 2019 07:37

4. dan

Danes smo ponovno naročili sonce. Po zajtrku smo se mimo Bernardina sprehodili do Portoroža, kjer smo se posladkali s sladoledom. Vrnili smo se po Parenzani. Popoldne smo si pogledali, kaj vse se skriva v priobalnem pasu. Preizkusili smo se tudi v ribolovu. Za zaključek pa smo jedilnico spremenili v disko.

 

Jutri se vračamo nazaj v realnost, spomini pa pridejo z nami =)

 

 

Galerija slik

 


3. dan

 

Danes smo se z ladjico odpravili na ogled Sečoveljskih solin. Vreme nam je sicer malo nagajalo, vendar se nismo pustili motiti. Po kosilu smo spoznavali sredozemsko rastlinje in streljali z lokom.

 

Takole pa zgleda Batman party =)

 

Galerija slik



2. dan

 

Ker se po jutru dan pozna, smo dan pričeli z jutranjo telovadbo. Po zajtrku smo peš odšli na ogled Pirana. Raziskali smo staro mestno jedro in se seznanili z njegovo zgodovino. Ker za jutri napovedujejo slabo vreme, smo se dogovorili, da popoldne izkoristimo za aktivnosti ob in na morju. Preizkusili smo se v supanju in vožnji s kanujem in raziskovali življenje v obalnem pasu.

 

Na večerji se nam je pridružil skrivni gost =)

 

 

Galerija slik

 


 

1. dan

Po prihodu v Fieso smo se razporedili po sobah in se preoblekli v bolj poletno opravo. Po kosilu smo spoznavali jezeri v Fiesi in se urili v nordijski hoji. Po večerji smo napisali dnevnik, potem pa smo se s svetilkami sprehodili do Pirana.

 

Galerija slik

 


Spoštovani,

 

 

učenci 7. razredov so srečno prispeli v CŠOD Breženka in se nameščajo po sobah.
Prenašamo vam njihove pozdrave.

 

 


 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava