OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

DELITEV SREDSTEV ZBRANIH NA PRIREDITVI STOPIMO SKUPAJ – SITI BESED
Ponedeljek, 26 Maj 2014 16:46

 

RTV Slovenija je v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije organizirala dobrodelno prireditev Stopimo skupaj – Siti besed. Prek telefonskih klicev je bilo zbranih 138.856 evrov, ki bodo namenjeni za topel obrok v šoli za tiste učence, katerih starši so se znašli v finančni stiski.

 

 

Nad sredstvi, zbranimi v dobrodelni akciji, in njihovim razdeljevanjem bo bdela Komisija za socialno-humanitarna vprašanja pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki jo vodi Anita Ogulin. Komisija bo na podlagi predlogov staršev ali skrbnikov šolarjev iz cele Slovenije, ki jim bodo priložena mnenja šolskih svetovalnih služb ali centrov za socialno delo, oblikovala prioritetni seznam upravičencev ter poskrbela, da bodo donirana sredstva namenjena plačilu stroškov toplega obroka v novem šolskem letu.

 

 

Navodila staršem za pripravo predlogov za plačilo malice in/ali kosila so objavljena na internetni strani http://www.sitibesed.si/navodila/navodila-starsem-in-solskim-svetovalnim-sluzbam-za-pripravo-predlogov-za-placilo-malice-inali-kosila.

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava