OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Teden otroka na OŠ Mirana Jarca
Torek, 25 September 2018 14:39

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bomo letos v Tednu otroka imeli kostanjev piknik za učence, starše in učitelje osnovne šole Mirana Jarca. Piknik bo v četrtek, 4. 10. 2018, od 17.00 do 19.00 ure na šolskem igrišču.

Teden otroka je vedno 1. teden v oktobru, letos je to od 1. do 7. oktobra. Tema letošnjega tedna je PROSTI ČAS. Tudi v šoli bomo v omenjenem tednu razmišljali o kakovostno preživetem prostem času.

 

Del vašega četrtkovega prostega časa lahko preživimo učenci, starši in učitelji skupaj na šolskem igrišču. Predlagamo, da si druženje ob peki kostanja popestrimo s športnim sodelovanjem v spretnostnih igrah.

 

K sodelovanju vabimo petčlanske ekipe učencev, staršev in učiteljev. Vaši domišljiji in vašemu spretnemu medsebojnemu dogovarjanju je prepuščena sestava članov ekipe. Ekipo lahko sestavljajo recimo en učenec, trije starši in en učitelj.

Najboljša ekipa v posamezni spretnostni nalogi bo nagrajena s presenečenjem s šolskega vrta.

 

V tem tednu bomo za učence pripravili nekaj zanimivih aktivnosti tudi v dopoldanskem času. Urnik dopoldanskih aktivnosti najdete tukaj ter na panoju pri glavnem šolskem vhodu.

Naj vas spomnim, da bodo tega popoldneva na šoli tudi govorilne ure ter predavanje g. Bogdana Polajnerja za starše učencev.

 

Lepo pozdravljeni vse do kostanjevega piknika

Mateja Rednak Gradišek

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava